Ydelser

Skulpturer og komponenter - fremstilles efter ordre

Aniso bruger en specialiseret FDM teknologi til at skabe storformat dele kosteffektivt.
Vi hjælper vores kunder ved at 3D printe modeller, blandt andet for teatre, kunstnere, arkitekter og til messer. 

Før der kan 3D printes, kræves en 3D tegning - vi tilbyder også at tegne eller konvertere filer til rette format.

Efter 3D print processen vil nogle opgaver kræve efterbehandling af overfladen - og vi kan assistere med at give det ønskede udtryk af modellen, ved at slibe og male.

Vi har udviklet vores egne 3D printere, og anvender højkvalitets PET-g polymer plast i vores proces. Sammenlignet med traditionel 3D print, så har vores storformat teknik en høj fremstillingshastighed. Da 3D print er en fuldautomatiseret proces, bliver emnerne meget kosteffektive - desuden følges tegningen nøjagtigt.

Ved 3D print kræves ingen fiksturer eller støbeforme for at begynde produktionen, så ordrestørrelser kan være fra 1 styk til større serier.

3D printning gjort enkelt

Direkte fra din CAD-fil

Vores 3D print service gør det enkelt, at skabe modeller med denne teknologi. Bestil 3D print hos os og send din 3D tegning - vi printer direkte fra mange formater. Vi kan arbejde med de fleste 3D-CAD (Computer-Aided-Design) filer, inklusive STEP, STL og OBJ filer.

Hvis der ikke findes en 3D-CAD fil, så kan vi tegne den for dig eller anvende 3D scanning.Fuldskala 3D print

Der samtidig er til at betale

1:1 skala menneske maskotter, kajakker eller andre opskalerede produkter, der for eksempel kan give blikfang til messer, vil traditionelt være fremstillet af træ eller glasfiber i meget manuelle processer. Med Aniso's teknologi er det nu muligt at 3D printe sådanne storskala emner i en automatisk proces, som holder sig 100% til tegningen.

Vores maskiner har meget stor byggevolumen, og selv hvis emner printes opdelte, kan vi samle dem med varme. Er emnerne for store til at få igennem en dør, kan vi samle dem 'on-location' - så der er typisk ikke nogen størrelsesbegrænsning, at tage hensyn til.Geometrisk frihed

Kompleks geometri er intet problem for vores proces

Vi gør det muligt for designere at skabe 1:1 emner med komplekse og buede former. Små 1mm detaljer er mulige, selv på flere meter store modeller.

Processen begynder ikke med en blok materiale, så tynde skaller og hule emner fremstilles nemt uden spild. Det er ideelt for scene-shows og messer, hvor letvægts- og mobile modeller er vigtige - typisk vejer en model mindre end 10 kg.Veldokumenteret materiale

Til applikationer med lovmæssige krav

Vores højkvalitets polymere er blevet grundigt testet og dokumenteret. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører for at sikre ensartet kvalitet, og følge den nyeste udvikling indenfor den omskiftelige verden af additiv fremstilling.

Med støtte fra Innovationsfonden, har vi fået brandtestet vores plastmateriale, så det kan anvendes til eksempelvis byggeri.Projekt assistance fra start til slut

Vi tilbyder assistance der supplerer 3D print

Aniso kan hjælpe i alle stadier af projektet - fra begyndelse til den endelige fremvisning.

Modeller og replika kan tegnes i 3D ud fra billeder eller skitser. Nogle gange er en 3D scanning nødvendig for at få de nøjagtige detaljer med. Vi tilbyder også vores ingeniørekspertise i at fastslå den rigtige styrke af emnet. Når emnet er printet, kan vi bolte eller plastsvejse den fast til andre flader, eksempelvis et podie, en maskine eller et stativ.

Det 3D printede emne har et lagdelt udseende, og vi tilbyder at spartle og slibe overfladen, med efterfølgende maling.