Om os
Vi tror på at der kan opnås større værdi, hvis et produkt passer til en opgave - i stedet for opgaven skal tilpasses et standard produkt.

Vi mener, at den største fordel ved 3D print, findes i kundespecifikke løsninger. Vores mission er at fjerne nutidens produktionsbegrænsninger og prisbarrierer som findes inden for produktdesign og arkitektur.

Vi elsker de udfordrende designs, som kreative designere og arkitekter finder på. Vi forestiller os en fremtid, hvor det at skabe et helt kundespecifikt emne er nemt, økonomisk og kan ske inden for kort tid. Det mener vi kan lade sig gøre, ved hjælp af de muligheder, som ligger i 3D print teknologien. For at give vores kunder de muligheder, har vi skabt vores storformat 3D print service.

Vi har udviklet og bygget vores store FDM 3D printere fra bunden, og vi er eksperter i store 3D print. Vi har forbedret print teknologien, så den er ekstrem hurtig og samtidig har opløsning som traditionelle 3D printere. Det sætter os i stand til at løse opgaver for vores kunder til en meget konkurrencedygtig pris.

Fra vores lokaler i Danmark, kan vi fremstille plast emner - direkte fra 3D-CAD filer. Emnerne kan fremstilles i serier, hvor hvert emne kan have et individuelt design. Aniso arbejder indenfor en bred vifte af industrier - det kan være alt fra prototyper og bygningselementer til displayløsninger og skulpturer.

Vores forretning er bygget op omkring nære kunderelationer, og vi tilbyder assistance fra start til slut i et projekt. Vi flytter hele tiden grænsen for, hvad der kan lade sig gøre - og vi lader os ikke skræmme af udfordrende projekter.