Print galleri
Eksempler på vores 3D print

Modeller af danske dyr i 1:1 størrelse til Guldborgsund Kommune. De 3D printede dyr er udstillet i Horreby Lyng Naturrum på Falster.

1 meter høj model af Natrium-kalium-pumpen til Steno Museet - proteinet er skaleret 60 millioner gange og vi har 3D printet hele modellen i et stykke.

Fire 3D printede hotdogs til Tulip Food Company - der hver måler 2 meter i længden! Modellerne er printet direkte fra kundens egen CAD-fil.

'Newborn revenge', et abstrakt kunstværk af den danske kunstner Ole Tersløse - 3D printet i 1,1 meter længde, med efterfølgende airbrush maling.

3D printet skulptur på 1,2 meter i diameter, der forestiller knoglevæv. En del af 'Relationscape' værket som blev vist på Berlins hovedbanegård.

En 1,3 meter høj 3D printet model af en pingvin, som en del af et kampagnekoncept - figuren er efterfølgende blevet overfladebehandlet og malet.

Spidsen af en vindmøllevinge, til produktlancering på en messe - 3D printet i 80 cm højde og efterfølgende slebet og malet.

Kunstværk på 1,6 meter af Ole Tersløse - 3D printet direkte fra en digital model, og er derefter malet med airbrush i forskellige farver.

Et 50 cm udsnit af et komplekst dobbeltkrumt panel. Det kunne fx være en prototype af et robot cover eller indgå i en unik facade.

Et udsnit af et dekorativt panel, der kunne være brugt i eksempelvis et restaureringsprojekt, ud fra et 3D scan. Panelet kan laves flere meter langt.

Eksempel på produktion af flere modeller, der kan skabe blikfang i forbindelse med kampagner og branding. De er 3D printet i PET-g plast og ses her før maling.

'Angling Boy' er et stort kunstværk af Ole tersløse, hvor en 2D plakat er sat sammen med 3D printede emner. Regnormen på billedet er 2 meter lang.