Print galleri

Eksempler på vores 3D print

En over halvanden meter høj model af en enhjørning til et butikskoncept. Udover 3D print hjalp vi også med tegning og tilpasning af modellen.

En del af en 3D printet serieproduktion, på 58 maskinemner, til brug i mejetærskere. Lave opstartsomkostninger og en fleksibel produktion gjorde, at de blev 3D printet.

En sikringsdel fra en insulinpumpe, der er forstørret 17 gange, til produktpræsentation på messer. Efter 3D print, er delen blevet slebet og sprøjtemalet.

Modeller af danske dyr i 1:1 størrelse til Guldborgsund Kommune. De 3D printede dyr er udstillet i Horreby Lyng Naturrum på Falster.

1 meter høj model af Natrium-kalium-pumpen til Steno Museet. Proteinet er opskaleret 60 millioner gange - og vi har 3D printet hele modellen i et stykke.

Fire 3D printede hotdogs til Tulip Food Company - der hver måler 2 meter i længden! Modellerne er printet direkte fra kundens egen CAD-fil.

'Newborn revenge', et abstrakt kunstværk af den danske kunstner Ole Tersløse - 3D printet i 1,1 meter længde, med efterfølgende airbrush maling.

3D printet skulptur på 1,2 meter i diameter, der forestiller knoglevæv. En del af 'Relationscape' værket som blev vist på Berlins hovedbanegård.

En 1,3 meter høj 3D printet model af en pingvin, som en del af et kampagnekoncept - figuren er efterfølgende blevet overfladebehandlet og malet.

Spidsen af en vindmøllevinge, til produktlancering på en messe - 3D printet i 80 cm højde og efterfølgende slebet og malet.

Kunstværk på 1,6 meter af Ole Tersløse - 3D printet direkte fra en digital model, og er derefter malet med airbrush i forskellige farver.

Et 50 cm udsnit af et komplekst dobbeltkrumt panel. Det kunne fx være en prototype af et robot cover eller indgå i en unik facade.

Et udsnit af et dekorativt panel, der kunne være brugt i eksempelvis et restaureringsprojekt, ud fra et 3D scan. Panelet kan laves flere meter langt.

Eksempel på produktion af flere modeller, der kan skabe blikfang i forbindelse med kampagner og branding. De er 3D printet i PET-g plast og ses her før maling.

'Angling Boy' er et stort kunstværk af Ole tersløse, hvor en 2D plakat er sat sammen med 3D printede emner. Regnormen på billedet er 2 meter lang.